Schimb de Cărţi în Fălticeni

poster_SdCClubul de Iniţiativă Literară şi Academia de Aventură ”Pământul Viu” – Fălticeni alături de Pub – Restaurant Thales, organizează sâmbătă, 20 decembrie, în Fălticeni o nouă întâlnire a programului naţional Schimb de Cărţi.

Sâmbătă 20 decembrie 2014, la ora 15:00, în Pub – Restaurant Thales (str. Liliacului, nr.4, Fălticeni), cititorii pasionaţi de literatură şi carte sunt aşteptaţi pentru a împărtăşi impresii şi idei despre universul cărţilor.

Pentru Fălticeni, aceasta este prima ediţie organizată de Academia de Aventură ”Pământul Viu” şi Clubul de Iniţiativă Literară.

Schimb de Cărţi, lansat în 2007 de către bookblog.ro, şi este o serie de întâlniri lunare ce se desfăşoară în mai multe oraşe din România (şi nu numai).
Pe scurt, participanţii iubitori de lectură şi literatură se întâlnesc pentru a schimba cărţi şi a discuta într-un cadru cât mai liber şi cât mai puţin rigid, la un ceai, un suc sau o bere despre cărţi, autori, edituri şi alte subiecte adiacente. Intrarea este liberă şi oricine poate participa.

Eventul facebook este aici.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s