SdC (Schimb de Cărţi) şi Cenaclu la Fălticeni

Academia de Aventură Pământul Viu şi Clubul de Iniţiativă Literară, organizează duminică, pe 10 mai, ora 14:30 în localul Thales, str. Liliacului nr. 4 din Fălticeni, o nouă şedinţă a proiectului cultural naţional Schimb de Cărţi, proiect fondat de bookblog.ro .

Schimb de Cărţi s-ar putea numi la fel de bine întâlnire între prieteni. Ne adunăm într-un spaţiu care este anunţat din vreme pe bookblog.ro, aşezăm cuminţi cărţile pe masă, cercetăm înfometaţi ce au adus ceilalţi şi, astfel, se leagă conversaţii. Conversaţii care devin, de la ediţie la ediţie, din ce în ce mai animate; toată lumea e încurajată să vorbească, să împărtăşească. Se poate veni şi fără cărţi, doar pentru socializare şi  petrece a unui timp agreabil împreună.

Moderatorul întâlnirii este Roxana GAVRILUŢ, fondatoarea blogului Orizont prin carte. Întâlnirea se va încheia cu o şedinţă de cenaclu, moderată deConstantin HORBOVANU, unde vor citi din creaţiile proprii membri CIL (Clubul de Iniţiativă Literară) şi a Academia de Aventură Pământul Viu (Georgiana CONŢU ANDONE, Constantin HORBOVANU, Călin DĂNILĂ şi George SAUCIUC).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s