Manifest

Clubul de Iniţiativă Literară este un grup informal, pasionat de cultura literară care şi-a propus să creeze un mediu şi un cadru în care creatorii şi consumatorii de literatură au posibilitatea de a se dezvolta gustul de creaţie şi lectură literară şi ne exprimăm speranţa că ceea ce facem aici va avea ecou în mediile interesate, cu care noi am dori sa colaborăm.

Fiecare dintre membrii fondatori au experienţă cenaclistică, articole publicate în reviste, experienţă de cultural promoting oarecare vizibilitate şi au hotărât să folosesească capacităţile şi experienţa pentru dezvoltarea Clubului de Iniţiativă Culturală, în formula de grup non-formal prin care vom dezvolta manifestările literare, încurajarea creaţiei literare sub toate formele ei şi cel mai important promovarea autorilor suceveni prin canalele pe care fiecare din membrii le are la dispoziţie.

Acest club este un grup informal format de către Mircea Nanu-Muntean, George SauciucFlorentin Haidamac, Ilinca Ioana Rusu şi Constantin Horbovanu. Singurele noaste speranţe sunt cele legate de disiminarea creaţiei literară, consumul de literatură şi vrem să demonstrăm că Fahrenheit 451 a lui Ray Burberry nu este decât o tristă distopie. Nu ne erijăm în deţinătorii reţetei literare de succes, nu creem monopoluri ci doar împărtăşim şi disiminăm (când se poate) gustul de lectură literară şi ţinem la creaţia ei.

În definitiv suntem oameni şi oamenii sunt făcuţi pentru a visa.

One thought on “Manifest

 1. Fara vis esti o masina,
  Si mecanic faci un gest,
  O papusa n-are vina ,
  N-are sentiment celest.

  Dar si gandul tau suspina,
  Visul este un oracol,
  Cu dorinte si gradina,
  Poate face un miracol.

  Nu mai fac filozofie,
  Ca-s satul de ale mele,
  Sper sa scriu o poezie,
  Vesela fara surcele.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s